Waterbehandeling

Waterverzachters en drinkwatersystemen


Hebben uw huishoudtoestellen last van het harde leidingwater? Zoekt u een handige en duurzame oplossing om van het water uit uw kraan lekker drinkwater te maken? Dekempe installeert filtersystemen, waterverzachters en drinkwatersystemen.

Zo kan u filters aan het begin van uw waterinstallatie plaatsen voor het zuiveren van put- en regenwater van vuildeeltjes, zand, roest en andere ongewenste elementen, zodat het heel geschikt wordt voor huishoudelijk gebruik.

Voor het verzachten van leidingwater, plaatst Dekempe een waterontharder na de hoofdkraan op uw waterleiding.
Dit systeem filtert en ontkalkt uw kraantjeswater zodat de levensduur van elektrische toestellen, zoals uw wasmachine, vaatwasmachine, waterkoker en boiler verlengd wordt. Bovendien vermindert onthard water het gebruik van zeep en detergenten en is het beter voor huid, haar en wasgoed.

Wenst u nog een stap verder te gaan? Dan kan u bij ons terecht voor diverse drinkwatersystemen die wij aansluiten op uw waterleiding. Naast het zuiveren en ontkalken, verwijdert dit systeem ook alle sedimenten en de typerende chloorsmaak en -geur uit uw kraantjeswater. Zo krijgt u zuiver en lekker drinkwater uit elke kraan in uw huis!

Interesse in een behandeling van uw regen- of leidingwater? Maak nog vandaag een afspraak met ons om deze installatie op uw waterleiding te bespreken.

Wat wij doen

Airconditioning
Meer informatie
Verwarming
Meer informatie
Ventilatie
Meer informatie
Hernieuwbare energie
Meer informatie
Badkamers
Meer informatie

Vrijblijvende offerte

voor airco, verwarming, ventilatie, waterbehandeling of hernieuwbare energie