Airconditioning

Het hele jaar aangename binnentemperaturen

Heeft uw woning nood aan een aangename airco koeling tijdens de zomer en een aanvullende verwarming in de tussenseizoenen? Van plan om uw burelen te voorzien van airconditioning?

Dekempe installeert airco in woningen en kantoren. Dit kan in het geval van nieuwbouw, tijdens een grondige renovatie of zelfs in uw huidige woonst of kantoor.

Bij deze laatste optie wordt met u overlegd om zo esthetisch mogelijk uw nieuwe airco weg te werken in uw interieur. Zo worden alle nodige kabels en afvoeren zoveel mogelijk onzichtbaar gemaakt en kiest u eventueel voor toestellen die passen in ingebouwde kasten.
Geen idee welke airco voor uw woning of kantoor geschikt is? Dekempe staat u bij in het berekenen welk systeem past voor uw ruimtes en welk type toestellen er het beste kunnen ingezet worden om een aangename binnentemperatuur te bereiken, zelfs in het geval van een hittegolf.


Efficiënte koeling voor woningen en kantoren

Dekempe installeert airconditioningsystemen van de merken Daikin en Mitsubishi. Deze producenten beschikken over jaren ervaring in het ontwikkelen van residentiële airconditioning, leveren kwaliteitsvolle toestellen in verschillende prijsklassen, en bieden u een uitgebreid aanbod van plafond- en wandmodellen in standaard of design uitvoering. Op die manier vindt u gegarandeerd toestellen die perfect aansluiten op uw bestaande interieurinrichting.

Wilt u een airco in huis plaatsten en hiervoor een beroep doen op een vakman? Neem dan snel contact op!

Wat wij doen

Verwarming
Meer informatie
Ventilatie
Meer informatie
Hernieuwbare energie
Meer informatie
Waterbehandeling
Meer informatie
Badkamers
Meer informatie

Vrijblijvende offerte

voor airco, verwarming, ventilatie, waterbehandeling of hernieuwbare energie