Ventilatiesystemen

Een must voor een gezonde woning

Hebt u plannen voor een nieuwbouw woning of kantoor? Dekempe staat in voor de installatie van ventilatiesystemen C en D. Ook in het geval van een grondige renovatie en verbouwing kan in samenwerking met uw architect of aannemer een mechanisch ventilatiesysteem aan uw woonst of werkruimtes toegevoegd worden.

Dekempe plaatst ventilatiesystemen van de merken Zehnder en Duco. Hun systemen bieden vele mogelijkheden voor zowel woningen als kantoorruimtes. Zo staan deze installaties niet enkel in voor het ventileren en filteren van de lucht in uw binnenruimtes, maar zorgen ze ook voor een passief koelen en het op peil houden van de temperatuur.

Ook kan u opteren voor een systeem uitgerust met vocht- en/of CO2-sensoren, die de samenstelling en vochtgehalte van de lucht in uw ruimtes perfect op peil houden.

Ventileren zonder warmteverlies

Twijfels over de duurzaamheid van een ventilatiesysteem terwijl u verwarmt in de winter? Kiest u voor ventilatiesysteem D, dan kiest u voor ventilatie met warmterecuperatie. Dit systeem brengt verse lucht in uw woning en verwijdert ongezonde, vochtige lucht vanuit de natte ruimtes, zonder warmteverlies. Uit de afgevoerde warme lucht, recupereert het systeem de warmte, waarmee de koude, verse buitenlucht opgewarmd wordt. Zo blaast dit type ventilatie enkel lucht met een aangename temperatuur in uw woning.

Werkt uw ventilatiesysteem goed? Maakt uw installatie veel lawaai? Ook voor onderhoud en nazicht kan u bij Dekempe terecht.

Wenst u meer te weten en te ontdekken welke ventilatie het beste past bij uw woning, noden en budget? Neem dan snel contact op.

Wat wij doen

Airconditioning
Meer informatie
Verwarming
Meer informatie
Hernieuwbare energie
Meer informatie
Waterbehandeling
Meer informatie
Badkamers
Meer informatie

Vrijblijvende offerte

voor airco, verwarming, ventilatie, waterbehandeling of hernieuwbare energie