Sanitair en badkamers

Sanitair, keukens en badkamers

Heeft u plannen om uw keuken of badkamer te vernieuwen en zitten de leidingen en afvoeren niet op de juiste plaats? Moet een sanitair onderdeel zoals een toilet, douchecabine of bad vervangen worden? Overweegt u een complete badkamerrenovatie?

Dekempe heeft alles in huis om water- en gasleidingen te vervangen, nieuw sanitair te installeren, of herstellingen uit te voeren aan uw loodgieterij. Zowel voor een plaatsing in nieuwbouw als voor de leidingen en het sanitair in uw renovatie kan u bij ons terecht.

Door deze werken uit te besteden aan een vakman weet u zeker dat dit zorgvuldig en correct gebeurt, zodat u later niet voor problemen komt te staan met lekkages of defecten.

Badkamer renoveren

Van plan om uw badkamer te vernieuwen? Behoudt u de indeling of wenst u die te wijzigen? We zorgen voor de afbraak en verwijdering van uw oude badkamer en voeren alle sanitaire aanpassingen uit, gevolgd door een nauwgezette montage van uw gekozen badkamermeubilair, en een vakkundige afwerking met nieuwe muurtegels en vloerbekleding.

Mogelijk is ook de verwarming van uw badkamer toe aan vernieuwing? Bij een grote renovatie waarbij de vloer wordt vervangen, is een installatie van vloerverwarming te overwegen. Op die manier wint u aan ruimte en wordt uw nieuwe badkamer extra comfortabel in gebruik. Dekempe biedt u eveneens een grote keuze aan nieuwe radiatoren, zoals diverse type badkamerradiatoren voor het drogen voor uw handdoeken.

Benieuwd hoe wij de renovatie van uw badkamer aanpakken? Contacteer ons voor een afspraak bij u ter plaatse en leg uw renovatiewensen aan ons voor.

Wat wij doen

Airconditioning
Meer informatie
Verwarming
Meer informatie
Ventilatie
Meer informatie
Hernieuwbare energie
Meer informatie
Waterbehandeling
Meer informatie

Vrijblijvende offerte

voor airco, verwarming, ventilatie, waterbehandeling of hernieuwbare energie