Verwarming

Centrale verwarming en radiatoren

Nood aan een cv-ketel in uw nieuwbouw? Is uw oude verwarmingsketel aan vervanging toe? Bij het aanschaffen van een nieuwe verwarmingsketel komt veel kijken. Dekempe geeft u daarom praktisch advies, waarbij rekening wordt gehouden met uw situatie, levenswijze, wensen en voorziene budget. Zo bent u verzekerd van de meest geschikte verwarmingsketel en bijhorende radiatoren voor uw woning of kantoorruimtes.

Wij staan in voor een correcte en zorgvuldige installatie van diverse types verwarmingsketels op gas en mazout van kwaliteitsvolle merken zoals Viessman. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat u beschikt over een verwarming met optimaal comfort en een besparing van energiekosten door gebruik van de nieuwste technieken.

Naast een duurzame verwarmingsketel beiden wij u eveneens de installatie van een gebruiksvriendelijke en zelf-programmerende thermostaat die zorgt voor een perfect evenwicht tussen een warme woning en energiebesparing.
Via een bijhorende app op uw smartphone of tablet kan u de temperatuur op afstand regelen en een duidelijk overzicht van uw verbruik raadplegen.

Wij raden aan om uw cv-installatie ook jaarlijks door ons te laten onderhouden. Zo worden storingen voorkomen en kunt u rekenen op een langere levensduur van uw installatie. Ook voor herstellingen en dringende depannage kan u bij ons terecht.


Vloerverwarming

Naast centrale verwarming kan u ook voor vloerverwarming terecht bij Dekempe. Dit type verwarming wordt ongetwijfeld door de gelijkmatige warmtestraling vanuit het gehele vloeroppervlak ervaren als uiterst aangenaam. Bovendien resulteert vloerverwarming in een duidelijke energiebesparing doordat u de thermostaat gemiddeld twee graden lager kan zetten.
U kan vloerverwarming gebruiken als bijverwarming, zoals bijvoorbeeld voor het verwarmen van uw badkamer, of als hoofdverwarming. In het laatste geval zijn radiatoren niet nodig en bespaart u heel wat ruimte bij de inrichting van uw woning. Dekempe installeert vloerverwarming zowel in een nieuwbouw als een renovatiewoning.

Vloerverwarming kan vandaag de dag vlot gecombineerd worden met een vloerbedekking van natuursteen en zelfs met houten vloeren. Gezien de lage temperatuur van het verwarmende water kan vloerverwarming vlot gecombineerd worden met een milieuvriendelijke warmtepomp.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van centrale verwarming of vloerverwarming voor uw woonsituatie? Neem dan snel contact met ons op voor advies op maat en een vrijblijvende offerte.

Wat wij doen

Airconditioning
Meer informatie
Ventilatie
Meer informatie
Hernieuwbare energie
Meer informatie
Waterbehandeling
Meer informatie
Badkamers
Meer informatie

Vrijblijvende offerte

voor airco, verwarming, ventilatie, waterbehandeling of hernieuwbare energie