Hernieuwbare energie

Zonneboilers voor sanitair warm water

Wilt u besparen op uw energierekening? Dan is een milieuvriendelijke zonneboiler voor de voorziening van warm water een goede optie. Dekempe installeert zowel de zonnecollectoren op uw dak, als het voorraadvat voor de bewaring van het door zonne-energie verwarmde water. Indien nodig wordt deze voorziening aangevuld met een extra waterverwarmer, zodat u nooit zonder warm water komt te staan.

U kan rekenen op een correcte installatie waarbij wij de zonnepanelen in de meest ideale hellingshoek plaatsen op uw hellend of plat dak, waardoor uw zonneboiler zijn hoogste rendement behaald.

Tegenwoordig vindt u verschillende types zonneboilers op de markt. Welk type voor u geschikt is hangt af van de grootte van uw huishouden, uw specifieke wensen, en de beschikbare ruimte voor het voorraadvat. Aarzel niet om ons te contacteren voor een bezoek bij u ter plaatse. Op die manier kunnen we precies bepalen welk type zonneboiler geschikt is voor uw woonsituatie.

Warmtepompen voor duurzame energie

Een warmtepomp gebruikt energie uit de natuur en haalt warmte uit de grond, uit het grondwater of, zoals in de meeste gevallen, uit de buitenlucht. Hiermee kunnen werk- of leefruimtes of sanitair water verwarmd worden.

Dekempe installeert warmtepompen in uw nieuwbouw, zowel in combinatie met radiatoren als met vloerverwarming. Ook bij een grondige renovatie van uw woning kan naargelang uw situatie een warmtepomp relatief eenvoudig aangesloten worden op een bestaand verwarmingssysteem. De installatie vraagt immers weinig ruimte in breekwerk.

Warmtepompen zijn verkrijgbaar in verschillende types met elk een eigen rendement en voorwaarden voor installatie. Neem contact met ons op voor technische advies. Wij kunnen u vertellen wat er mogelijk is voor uw woning.

Wat wij doen

Airconditioning
Meer informatie
Verwarming
Meer informatie
Ventilatie
Meer informatie
Waterbehandeling
Meer informatie
Badkamers
Meer informatie

Vrijblijvende offerte

voor airco, verwarming, ventilatie, waterbehandeling of hernieuwbare energie